17.7 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

Pronađen kokain, marihuana, preko 11 hiljada eura…

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge su juče sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti “Centar”, preduzimajući proaktivne aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, uhapsili osobu kod koje je pronađena marihuana, kokain i veća suma novca, i na taj način spriječili dalju uličnu distribuciju narkotika, saopštila je Uprava policije. 

“Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, shodno naredbi nadležnog sudije, izvršili su pretres dva objekta stanovanja u Podgorici, kao i dva vozila, koje koristi R.P. (30) iz Zete.

Pretresom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 30 kilograma, praškasta materija za koju se sumnja da je kokain, težine oko 650 grama, novac u iznosu od 11.400 eura, a za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i četiri mobilna telefona od kojih jedan sa kripto zaštitom”, piše u saopštenju. 

Od osumnjičenog su oduzeta i dva vozila radi dalje provjere.

“Preduzetim aktivnostima spriječena je dalja distribucija opojne droge kokain putem ulične prodaje i krijumčarenje marihuane”, navela je UP. 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite