17.7 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

Potresno svjedočenje Elle Dvornik o Dinovoj smrti: Živio je za to što voli i to ga je ubilo, nisam toliko ni žalila…

Ella Dvornik, influenserka i kćerka pokojnog Dina Dvornika, na svom zvaničnom Instagram profilu objavila je potresno svjedočenje o kralju fanka.

Dino je preminuo 7. avgusta 2008, u 45. godini.

Prerano.

Ella je objavila snimak nastao 1989, a vidimo Dina dok pjeva “Lady” tokom nastupa u splitskom klubu.

“Ja vam ne mogu riječima opisat‘ koliko meni ovaj čovjek nedostaje”, počela je Ella.

“On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro nisam toliko ni žalila, jer znam da je samo živio za to što voli”, dodala je Ella.

Sve njegove mane na stranu, ovo je bio muškarac u svakom smislu riječi, a rijetki se rode takvi – nastavlja Ella.

“Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas, koji nije poklekao pred trendom i nije izdao sebe. Vama je on DINO DVORNIK, meni je ‘tata’. Uvijek je bio najdjetinjastija i najvažnija figura u našim životima. I što god ljudi pričali o njemu, on se uvijek izborio za nas. Ovo nije ni čovjek, ovo je ljudina i bog. Ispoštovao nas je i na svoje zlo, i držimo ga u srcu zauvijek, jer prije pjevača, on je bio čovjek – i to kakav”, ogolila je dušu Ella.

Neizmjerno će nedostajati.

“Prazninu koju je ostavio niko neće zamijeniti, ali ćemo sve upoređivati s njim. I da nije bilo moje majke koja ga je toliko voljela i podržavala – ne bi bilo ničega. Drago mi je da sam potekla od to dvoje jer će me zauvijek podsjećati što je prava ljubav i srodne duše, a one se ne rađaju nego se stvaraju. Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela… Zauvijek”, zaključila je Ella dirljivu objavu.

IZVORCDM.ME
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite