15.9 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

Policajac teško povrijeđen u napadu pritvorenika u Podgorici

U incidentu koji se dogodio sinoć oko 20.45 časova u Podgorici, policajac Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, M.R., zadobio je teške povrede nakon što ga je fizički napao Z.V. (38), pritvorenik osumnjičen za pokušaj ubistva. Napad se odigrao tokom sprovođenja Z.V. do pritvorskih prostorija, saopšteno je iz Uprave policije za CdM.

Z.V., koji je bio zadržan zbog sumnje na počinjenje krivičnog djela teške krađe, napao je policajca M.R. prilikom izvođenja do toaleta u prostorijama za zadržavanje. Kao rezultat napada, policajac je zadobio tešku tjelesnu povredu, naprsnuće lobanje. Napadač je savladan uz upotrebu sredstava prinude i smješten nazad u prostoriju za zadržavanje.

Povrijeđeni policajac je odmah prevezen u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore, gdje je zadržan na Odjeljenju neurohirurgije radi daljeg liječenja i posmatranja.

Tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, koji je obaviješten o događaju, izjasnio se da radnje Z.V. sadrže elemente krivičnog djela teškog ubistva u pokušaju. Policija i pravosudni organi nastavljaju sa daljom istragom kako bi se razjasnile sve okolnosti ovog ozbiljnog incidenta i osiguralo da počinilac bude adekvatno sankcionisan.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite