19.9 C
Podgorica
Subota, 13 Aprila, 2024
spot_img

Milatović podnio ostavku!

Predsjednik države Jakov Milatović dao je ostavku na mjesto potpredsjednika Evropa sad, ali i na ostale stranačke funkcije.

On je na društvenoj mreži X napisao da su prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad građanima obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive.

Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju. Takođe, obećali smo drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrijednosti”, naveo je Milatović.

Kako je naglasio, dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrijednostima koje je imao na umu prilikom stvaranja Pokreta.

Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u Pokretu. Pokret Evropa sad je bio i ostaće važan dio mene jer smo zajedno ispisivali istoriju demokratskih promjena u zemlji”, istakao je Milatović.

Poručuje da će, kao i do sada, isključivo vođen interesima građana, kao Predsjednik Crne Gore sve svoje kapacitete usmjeriti ka realizaciji ključnih državnih prioriteta.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite