14.7 C
Podgorica
Subota, 24 Februara, 2024
spot_img

Maloljetnik koji je vršnjake poprskao biber sprejom krivično će odgovarati

Učenik OŠ “Branko Božović” koji je juče ušao u učionicu i za vrijeme nastave sprejom sa nadražujućim dejstvom prskao vršnjake, a zatim udario jednog đaka, krivično će odgovarati, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnog lica starog 14 godina, zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, navedeno je iz UP.

Oni su podsjetili da su se nakon ovog događaja dva maloljetna lica javila na ukazivanje ljekarske pomoći i policiji zatim dostavili ljekarsku dokumentaciju.

U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prikupljena su obavještenja od nastavnice čiji je čas bio u toku u trenutku događaja, te su u u prisustvu zakonskih zastupnika prikupljena obavještenja i od više maloljetnih lica. Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio prikupljanje dodatnih obavještenja, a nakon uvida u spise predmeta naložio da se protiv gore pomenutog maloljetnika starog 14 godina podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, zaključuju iz policije.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite