17.7 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

Krivične prijave protiv tri četrnaestogodišnjaka, sumnja se da su pretukli vršnjake

Podgorička policija podnijela je krivične prijave protiv tri maloljetnja lica stara 14 godina, zbog sumnje da su pretukli i nanijeli povrede dvojici vršnjaka.

Njima se na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.

-Naime, policiji je prijavljeno od strane medicinskog osoblja Dječje bolnice, Kliničkog centra Crne Gore, da se kod njih na ukazivanje ljekarske pomoći javilo maloljetno lice sa povredama iz nasilja nanesenim od strane njemu nepoznatih lica, gdje su mu konstatovane povrede. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da su ovom maloljetnom oštećenom licu, dok se nalazilo u društvu sa još dva maloljetna lica, prišla tri njemu nepoznata lica koja su ih prvobitno verbalno napala. Tada je jedan od dva maloljetna lica sa kojima se oštećeni nalazio uspio da se udalji sa lica mjesta, međutim, osumnjičeni su, zatim fizički napali dva maloljetna oštećena lica koja su ostala na licu mjesta, objašnjavaju iz policije.

Sa događajem je, kako kažu, upoznat tužilac koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvjetljavanja događaja.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite