16.9 C
Podgorica
Utorak, 30 Aprila, 2024
spot_img

Састали се Вучић и Ђуровић

Предсједник Србије Александар Вучић састао се са предсједницом Скупштине Црне Горе Данијелом Ђуровић са којом је разговарао о билатералним односима, европским интеграцијама, геополитичким питањима, стању у региону и другим кључним темама од значаја за грађане двије земаља.

Том приликом, предсједник Вучић је изразио задовољство већим степеном сарадње парламената Србије и Црне Горе и истакао да је неопходно радити и на додатном јачању економске сарадње и инфраструктурном повезивању, наводи се у саопштењу Предсједништва.

Предсједник Вучић је, такође, нагласио да ће Србија наставити да промовише стабилност у региону, водећи политику мира и сарадње на Западном Балкану, као и да остаје посвећена даљем развоју добросусједских односа са Црном Гором, преноси Косово онлајн.

У разговору са предсједницом Скупштине Црне Горе, предсједник Вучић је изразио очекивање да ће двије земље сва отворена питања наставити да решавају дијалогом на узајамно прихватљив начин, јер су добри односи Србије и Црне Горе, осим за грађане двије држава, важни и за свеукупну стабилност у региону.

Извор: ДАН

ФОТО: Инстаграм

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite