13.8 C
Podgorica
Srijeda, 17 Aprila, 2024
spot_img

Vuletić razgovarao sa Vukovićkom: Stavili smo tačku na ovaj slučaj

Atletski savez Crne Gore stavio je tačku na priču koja se tiče nedavnog slučaja sa atletičarkom Marijom Vuković, povodom izjave koju je dala u emisiji TVCG, kada je orla sa državne zastave nazvala kokoškm.

Kao Predsjednik Atletskog saveza Crne Gore, razgovarao sam sa nasom takmičarkom Marijom Vuković, povodom izjave koju je dala u emisiji TVCG, a koja je izazvala brojne reakcije javnosti. Nakon njenog javno upućenog izvinjenja crnogorskoj javnosti zbog neprimjerenih riječi na račun državnog simbola, kao i nakon iskrenog kajanja koje je izrazila u našem razgovoru, za Atletski savez Crne Gore stavljena je tačka na ovaj slučaj – saopštio je predsjednik Atletskog saveza Milorad Vuletić. 

Vuletić kaže da će kao isključivo sportska organizacija, nastojati da i u narednom periodu, “kao i do sada, obezbijedimo najbolje moguće uslove za pripreme i takmičenja naših članova, pa naravno i Marije Vuković, što se posebno odnosi na olimpijsku godinu”

Atletski savez Crne Gore zahtijeva, kao i do sada,od svih svojih članova da na dostojan i adekvatan način reprezentuju svoju zemlju i njene državne simbole, kako na sportskim borilištima, tako i van njih  – naveo je Vuletić. 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite