18.1 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

VUČIĆ: Razgovor sa Milanom bio je emotivan, teško mi je

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovarao sa jednim od lidera Demokratskog frona Milanom Kneževićem, čija je majka Ratka Knežević jutros privođenja te da mu je teško zbog toga što se dogodilo, ali da ne može da se miješa u unutrašnje stvari Crne Gore, pogotovo jer ne zna šta se tačno desilo, prenose srpski mediji.

“Razgovarao sam sa Kneževićem, nije imao nikakve dodatne podatke. Mi nemamo podatke i ne možemo da se miješamo. Žao mi je, naravno, ali moramo da sačekamo vijesti “, kazao je Vučić novinarima u Beogradu.

On je istakao da mora da se vodi računa o miješanju u unutrašnje stvari drugih zemalja.

“Ja sam Srbin i ne moram da objašnjavam koliko sam emocionalno na strani Srba i koliko je bio emotivan razgovor za Kneževićem, za obojicu. Ali sam predsjednik Srbije, ne mogu da se miješam na direktan način u untrašnje stvari Crne Gore. I ne znam šta se dogodilo na licu mjesta”, rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da Srbija ima svoje probleme i da mora da vidi da li bilo kakve veze sa bilo kim u Srbiji ima puštanje prisluškivanih razgovora, jer je to, kaže, katastrofa.

“Da su pustili iz Srbije prisluškivane razgovore, bilo čije u Crnoj Gori, ti će da odgovaraju”, poručio je Vučić.

On je naglasio da će Srbija uvijek da bude uz svoj narod, da će pomoći, ali da moramo da znamo da postoji druga država.

“Šta je majka mogla da uradi kad su pretresali kuću? Da uzme kutlaču, varjaču… Nadam se da nije uzela neko oružje, siguran sam da nije. Ali, bez veze je da stavljate lisice ženi od 70 godina, učiteljici, pa nije ubila nikoga, upali ste joj u kuću. Ali, ne znam šta se dogodilo, mogu samo da kažem da mi je teško zbog Kneževića. Kako biste se vi osjećali da vam neko majku uhapsi? Loše”, zaključio je Vučić.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite