11.7 C
Podgorica
Subota, 20 Aprila, 2024
spot_img

Vijest o ograničenju broja tvitova bila samo ironična šala Ilona Maska

Saopštenje vlasnika kompanije Tviter Ilona Maska da je ta društvena mreža u subotu uspostavila privremeno ograničenje u broju tvitova koje korisnici mogu da pročitaju dnevno, napravila je pravu pometnju među članovima te zajednice, ali se dan kasnije ispostavilo da je u pitanju samo „vježba ironije“, kako ju je nazvao Mask.

„U još jednoj vježbi ironije, ovaj post je postigao rekordan broj pregleda!“, osvrnuo se Mask na svoj tvit koji je za nepunih 20 sati „zaradio“ više od 445 miliona pregleda.

U tom tvitu, Mask je naveo da korisnici neverifikovanih naloga mogu da pročitaju do 600 tvitova na dan, dok novi neverifikovani korisnici mogu svega 300 tvitova.

„S druge strane, ako je riječ o korisnicima sa verifikovanih naloga, ograničenje je do 6.000 tvitova dnevno“, dodao je Mask.

Nekoliko sati kasnije, Mask je „obrazložio“ svoju kontroverznu odluku.

„Razlog zbog kojeg sam postavio ’ograničenje broja pregleda’ je zato što smo svi mi zavisnici od Tvitera i moramo da izađemo napolje. Činim dobro djelo za svijet ovdje. Takođe, upravo ste pročitali još jedan tvit”, napisao je Mask u svom stilu.

Mask je zatim poručio tviterašima da se „odmaknu od telefona da bi vidjeli svoje prijatelje i porodicu“.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite