37.9 C
Podgorica
Petak, 21 Juna, 2024
spot_img

Uz više od 25.000 potpisa podrške: Pokret “Svi za naš grad” predao odborničku listu

Pokret “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković” je danas predao preko 25.000 potpisa podrške građana za izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica.

“Nakon što smo sinoć, u sjajnoj atmosferi, pred više od tri hiljade građana, predstavili odborničku listu pokreta “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković”, danas smo Opštinskoj izbornoj komisiji predali više od 25.000 potpisa podrške građana našoj listi”, saopštio je nosilac liste Ivan Vuković.

On je kazao kako pokret “Svi za naš grad” okuplja ljude različitih vjera i nacija i različitih generacija, različitih političkih uvjerenja i one koje politika apsolutno ne zanima.

“Zajedničko im je to što razmišljaju progresivno – građanski i evropski. I svi oni vole grad u kom žive i žele da doprinesu njegovom budućem razvoju”, istakao je on.

Dodao je i da je pokret “Svi za naš grad” otvoren je za sve ljude koji vole Podgoricu i žele da doprinesu njenom razvoju.

Zahvalio je “svim budućim odbornicima na povjerenju,mladim aktivistima na entuzijazmu i sugrađanima na ogromnoj podršci”.

POLITIKAUz više od 25.000 potpisa podrške: Pokret “Svi za naš grad” predao...
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Šimun: Pregovaramo, pacijenti će moći da obave transplantacije; Stanojević: Puni smo optimizma

Pacijenti koji čekaju transplantaciju planirali su jutros protest ispred Ministarstva zdravlja u Podgorici, ali su odustali od njega nakon što ih je ministar zdravlja...

Počinje ljeto: Sjutra će dan trajati 15 sati i 35 minuta

Sjutra je ljetnja dugodnevica, koja predstavlja najduži dan u godini i označava početak ljeta. Tada Sunčevi zraci padaju pod pravim uglom na sjeverni povratnik i...

Međunarodni kraft festival 21. i 22. u Budvi: Susret crnogorskih i evropskih proizvođača

Međunarodni „Craft Sea Fest“ biće održan 21. i 22. juna u Budvi, u coworking space-u „ITBranchHouse“ u Tre Canne. Na ovom festivalu proizvode će...

NAGRADA ZA LJUDSKA PRAVA I DRUŠTVENI AKTIVIZAM “RIFAT RASTODER“

Piše: Božidar PROROČIĆ, književnik i publicista Savremena Crna Gora suočava se sa izazovima u razvijanju kulture sjećanja, često zaboravljajući na doprinos onih čija je kulturološka,...
Ne propustite