15.7 C
Podgorica
Srijeda, 21 Februara, 2024
spot_img

UP: Dvije osobe uhapšene u Rožajama zbog teškog ubistva u pokušaju

- Marketing -spot_imgspot_img

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ – Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su sinoć, nedugo nakon izvršenog krivičnog djela, identifikovali i lišili slobode D.H. (25) i E.H. (21) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu tri osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

“Sinoć oko 22.10 časova u ulici 30. septembra došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom između D.H. i E.H. sa jedne strane i A.K. (35), A.K. (23) i M.K. (23) sa druge strane.

A.K. (35) je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudi, kao i više posjekotina, dok su A.K. (23) i M.K. zadobili ubodne rane, a koje su im nanijeli osumnjičeni upotrebom noža. Oštećena lica su transportovana u Medicinski centar u Beranama na ukazivanje ljekarske pomoći.

Osumnjičeni D.H. je prilikom bjekstva sa lica mjesta odbacio sredstvo izvršenja krivičnog djela – nož, a koji su policijskih službenici pronašli i izuzeli. On će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru, kao i druge stvari i tragovi.

Osumnjičena lica su u kratkom roku locirana i lišena slobode. D.H. i E.H. će danas biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju”, navode u saopštenju.

- Advertisement -spot_img
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite