18.1 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

Uhapšeno 16 osoba, pronađeno oružje: Privedena i majka Milana Kneževića, vrijeđala i ometala policiju

Ratka Knežević (68), majka jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića, uhapšena je jutros jer je tokom pretresa njenog stana ometala i omalovažavala službenike policije, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Uprave policije su jutros, postupajući na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršili pretrese na 17 lokacija.

“Policija je prilikom preduzimanja ovih radnji pronašla i privremeno oduzela oružje u ilegalnom posjedu pušku i dva pištolja, određenu količinu municije, sredstava komunikacije i druge stvari i predmete.
Oduzete stvari i predmeti biće predmet forenzičkih vještačenja.

U službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica dovedeno je 16 lica među kojima je i R.K. (68) koja je prilikom preduzimanja službene radnje pretres stana i drugih prostorija ometala i omalovažavala službenike policije”, navodi se u saopštenju policije.

R.K. je lišena slobode zbog počinjenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru i biće u zakonskom roku privedena na saslušanje kod nadležnog sudije za prekšaje.

U toku je, kako se navodi, kriminalistička obrada privedenih, a u saradnji sa nadležnim državnim organima sva lica za koja se steknu uslovi prekršajne ili krivične odgovornosti biće procesuirana u skladu sa zakonom.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite