11 C
Podgorica
Nedjelja, 25 Februara, 2024
spot_img

Uhapšena dva Beograđanina zbog nasilničkog ponašanja u Tivtu

Policija je uhapsila dvije osobe zbog nasilničkog ponašanja u Tivtu.

“Odjeljenju bezbjednosti Tivat je 28. juna jedno lice prijavilo da je u mjestu Seljanovo fizički napadnuto od strane njemu nepoznatih lica koja su se nakon toga udaljila u nepoznatom pravcu. Policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica u odnosu na ovaj događaj”, navodi policija u saopštenju.

Nakon prikupljenih operativnih podataka, pregleda raspoloživih video zapisa nadzornih kamera i drugih mjera i radnji koje su preduzete, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su došli do sumnje da su pomenutog dana, nakon verbalnog sukoba F.Ž. (26) i P.A. (26) iz Beograda, fizički napala oštećenog.

Sa svim je upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je kvalifikovao krivično djelo – nasilničko ponašanje.

Budući da je postojala pretpostavka da će ova lica napustiti Crnu Goru, sa događajem su upoznati i službenici granične policije.

“Nadalje, pripadnici granične policije su 30. juna na graničnom prelazu „Ranče“ kontrolisali vozilo marke “Mercedes” beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao P.A., a sa kojim se u vozilu nalazio F.Ž. U koordinaciji sa policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, a po nalogu postupajućeg tužioca, ova lica su dovedena u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja gdje su od njih prikupljena obavještenja na okolnosti prijavljenog događaja”, saopštila je policija.

Po nalogu tužioca oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Uz krivičnu prijavu privedeni su postupajućem tužiocu koji je za oba lica donio rješenje o zadržavanju do 72 sata.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite