11.7 C
Podgorica
Četvrtak, 18 Aprila, 2024
spot_img

U Meridianu svaki način uplate donosi bonus za još veće uživanje u ponudi!

Meridianbet kao društveno odgovorna kompanija se pridružuje apelu da se ostane doma i da se spriječi širenje koronavirusa. 

Da bi vam boravak kući bio zanimljiv i pun uzbuđenja pobrinuo se Meridian i spremio puno iznenađenja i novina na sajtu.

Pa tako, ako sjedite kući i želite da vam vrijeme brže prođe pravo mjesto je meridianbet.me sajt. Uplatite depozit putem jednog od sledećih načina uplate:

  • Paysafe vaučera,
  • Banke/Pošte/ebankinga
  • ili Skrilla/Netellera

 

i dobijate 10% bonusa na svaku uplatu koju izvršite na jedan od ovih načina. Morate priznati da je ponuda odlična. 

Za uplatu depozita putem kartice Meridian daje bonus 15% na svaku uplatu. Ukoliko se odlučite da depozit uplatite putem J&A terminala, dobijate još 20% bonusa na svaki depozit.

Mpay je jedan od novijih načina uplate u Meridianu, a uplatu depozita putem ovog provajdera možete da izvršite na 4 načina: mpay, sms, ussd kod I mpos terminali. Svaki način uplate donosi 10% bonusa na svaki depozit, a uplata putem mpos terminal čak 20% bonusa.

Ukoliko nemate nalog na sajtu pravo je vrijeme da se sada registrujete jer vas čeka 10€ bonusa.

Za ljubitelje kazina tu je promocija Happy Hour  koja ti donosi besplatne svakog dana u period od 20h do 5h. A tu su i mnogobrojne dnevne kazino promocije koje donose mnogo uzbuđenja i brdo spinova.

Ukoliko ste ljubitelj brojeva  sigurni smo da će vam se svidjeti nova promocija koju smo pokrenuli. 7% cash back! Tvoji gubitni tiketi ti SVAKOG DANA donose povraćaj čak 7% na bonus račun. Igraj na brojeve jer nemaš šta da izgubiš.  A tu je i veliki keno JACKPOT .  Odigraj omiljene brojeve na potpuno nov način jer od sada imaš priliku da osvojiš JACKPOT.

Prema tome OSTANI DOMA i uživaj u najboljoj online ponudi na meridianbet.me

 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite