14.9 C
Podgorica
Četvrtak, 18 Aprila, 2024
spot_img

U akciji „FERAL“ u Baru uhapšene četiri osobe zbog ulične prodaje narkotika

Službenici zaduženi za borbu protiv kriminala Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, realizovali višemjesečnu akciju kodnog naziva „FERAL“ koja je bila usmjerena na otkrivanje, sprečavanje i suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga na području Bara.

Danas je na pet lokacija na području ovog grada policija izvršila pretrese stanova i nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivične prijave protiv pet lica, od kojih su četiri lišena slobode, dok je jedno nedostupno nadležnim organima.

Za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga sumnjiče se A.B. (19), P.G. (43), A.M. (39), P.P. (43) i V.M. (28)

Pretresima prostorija koje koriste ova lica pronađena je određena količina opojne droge kokain i vage za precizno mjerenje.

Tokom sprovođenja aktivnosti na ovom predmetu u prethodnom periodu, policija je na području Bara zaplijenila narkotike u 21 navrat i to marihuanu, amfetamin, kao i tablete buprenofina, xanaxa i diazepama.

Realizacija akcije „FERAL“ i procesuiranje osumnjičenih lica zbog ulične prodaje opojnih droga ili posjedovanja opojnih droga predstavlja još jednu potvrdu kontinuiranih aktivnosti sa konkretnim rezultatima koje službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar sprovode na polju suzbijanja ulične prodaje narkotika.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite