14.9 C
Podgorica
Četvrtak, 18 Aprila, 2024
spot_img

Svirepo ubistvo u Srbiji: Muškarac 80 puta uboden nožem, pa opljačkan

Protiv 45-godišnjeg N. K. iz Smedereva u Srbiji podignuta optužnica zbog opravdane sumnje da je sa 80 uboda oštrim predmetom ubio muškarca u Smederevu, nakon čega mu je uzeo torbicu u kojoj je bilo više od 9.000 eura i pobjegao iz zemlje. Protiv oca i brata osumnjičenog optužnica zbog pomaganja u ubistvu.

Nakon sprovedene istrage, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv okrivljenog N. K. (1979) iz tog grada, zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo, prenosi RTS.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, N. K. je, kako se sumnja, u septembru prošle godine, u smederevskom lokalu u neposrednoj blizini Zelene pijace, na svirep i podmukao način i iz koristoljublja, sa oko 80 uboda oštrim predmetom, ubio muškarca iz Smedereva.

Zatim je od žrtve Ž. I. uzeo torbicu u kojoj se nalazilo najmanje 9.100 eura i iste noći napustio zemlju.

N. K. je uhapšen u Njemačkoj iz koje je Srbiji izručen 13. januara ove godine.

Protiv njegovog oca i brata Đ. A. (1947) i D. A. (1980), obojice iz Smedereva, podignuta je optužnica zbog postojanja opravdane sumnje da su pomagali u ubistvu.

Na predlog tužilaštva, svoj trojici produžen je pritvor – N. K. zbog opasnosti od bjekstva, opasnosti da će ponoviti krivično djelo, kao i zbog uznemirenja javnosti, dok je njegovom ocu i bratu pritvor produžen zbog uznemirenja javnosti.

IZVORN1
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite