15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

SRAMNO! Lončar: Gledam da Crnogoraca nema u zdravstvu, neka prvo nauče srpski jezik (VIDEO)

Ministar zdravlja Srbije je kritikovao ponašanje direktora srpskih preduzeća porijeklom iz Crne Gore, ,,koji još nisu naučili srpski jezik“. On je takođe naglasio da se trudi da ne zapošljava Crnogorce u svom resoru

U Crnoj Gori se desio narod. Milo je potcijenio narod, a precijenio neke koji rade oko njega koji su mu obećavali da će stvar da drže pod kontrolom. On je sve nervozniji, narod ima svoju misiju u kojoj ne može da izgubi. Vidite, imate sada na zajedničkom stavu narod i državu Srbiju koja ne pravi loše poteze koja filigranski vodi politiku tamo, kazao je Lončar, gostujući na srpskoj TV O2.

Zlatibor Lončar je naglasio da se trudi da ne zapošljava Crnogorce u svom resoru.

Mi u Crnoj Gori nemamo ni jednog direktora ili bilo šta da se izjašnjava kao Srbin, a ovde na mnogo vodećih mesta imamo te Crnogorce koji još nisu ni srpski naučili, ne znaju srpski da pričaju, kazao je Lončar.

Upitan da li ima Crnogoraca u zdravstvu, odgovorio je da vodi politiku da Crnogoraca ne bude u njegovom resoru.

Gledam da ih nema. Srbija ima dovoljno onih znaju srpski da pričaju i koji zaslužuju da budu. Ne omalovažavam nikoga. Jednostavno, ako želite da živite u Beogradu, ako želite da budete direktor ili na na nekoj funkciji,  naučite srpski! – rekao je minstar zdravlja u Vladi Srbije Zlatibor Lončar.

FOTO: O2 TV prt sc

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite