18.1 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

Severina nikad jača: Kažu da sam lijepa i moćna, a vucaram se po sudovima 11 godina

Severina Vučković još se nije pomirila sa odlukom Vrhovnog suda da starateljstvo nad njenim sinom vrati ocu Milanu Popoviću, niti će to ikada učiniti, a već je morala na Opštinski kazneni sud u Zagrebu.

Ipak, razlog jučerašnjeg dolaska bio je drugačije prirode.Sudi joj se zbog dva kaznena djela nametljivog (agresivnog) ponašanja prema direktorici Osnovne škole Ljiljani Klinger te bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander.Riječ je o postupku koji je iniciralo tužilaštvo nakon što su otkrili da je pjevačica objema žrtvama poslala preko 150 poruka šarolikog, neprimjerenog spektra, pišu hrvatski mediji.Naravno, riječ je o slučaju povezanim sa bitkom za starateljstvo.

Nakon izlaska iz suda, Seve je objavila novu poruku na Instagramu.I nije štedjela hrvatski sistem. Čini se da pjevačica nikada bila jača i spremnija da raskrinka sve.“Još jedan pohod na sud, ovoga puta Opštinski kazneni sud u Zagrebu. Drugo ročište, u optužnici podignutoj u samo devet mjeseci, gdje me terete za ‘nametljivo ponašanje’, a to vam je kazneno djelo. Istovremeno, ja vodim starateljstvo za dijete 11 godina – i tu nema ažurnosti i efikasnosti. Ja očito nisam našla svoju ‘Radost’ da rješava moje probleme – a kažu da sam ‘Lipa’. Ja tako ‘lipa i moćna’, vucaram se po sudovima 11 godina. I sistem boli briga. Naše dijete nije jedino – ovo je problem cijelog sistema. P.S. Nikad ne bih išla u kafić gdje ‘Radosti’ obitavaju, mjesta gdje se petlja i vrti s lovom… Al’ da prodajete djecu? E, nećete”, zaključila je Severina.

IZVORCDM.ME
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite