22.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Savić: Želimo da ostvarimo pozitivan rezultat

Mini pripreme i navikavanje na sistem novog selektora Roberta Prosinečkog, najbolji fudbaleri Crne Gore zaključiće danas drugim kontrolnim mečom u Antaliji.

Nakon pobjede nad Bjelorusijom (2:0) prošlog četvrtka, “hrabre sokole” danas od 18 sati čeka duel protiv Sjeverne Makedonije.

“Očekujem pravu utakmicu. Želimo da ostvarimo pozitivan rezultat, ali i da sporovedemo sve ideje selektora da pokušamo da dođemo do igre koju želimo i kojoj ćemo težiti u narednom periodu”, rekao je Stefan Savić.

Član Atletiko Madrida i stub naše odbrane nije igrao protiv Bjelorusije, ali će protiv Makedonaca biti u startnoj postavi. Društvo u zadnjoj liniji praviće mu Igor Vujačić.

“Mislim da je selektor naišao na jednu grupu dobrih i poštenih momaka, poštenih u smislu odnosa prema obavezama i dresu. Siguran sam da ćemo u narednom periodu probati da olakšamo posao selektoru i napravimo jedan dobar rezultat”, rekao je Savić.

Prvi put nacionalni tim obavlja sedmodnevne pripreme van Crne Gore i to je jedna situacija sa kojom se “sokoli” do sada nisu susretali.

“Mi volimo uvijek da dođemo u Crnu Goru i da igramo pred našom publikom. Ali, mislim da je ovoga puta ovo bio pravi potez. U Antaliji imamo sjajne uslove, koje iskreno nemamo u Crnoj Gori. Imamo sve uslove da sprovedemo u djelo zamisli selektora i da se što bolje spremimo za ono što nas očekuje”, zaključio je Savić.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite