16.8 C
Podgorica
Srijeda, 21 Februara, 2024
spot_img

Savić: Mirotić napravio jednu grešku

- Marketing -spot_imgspot_img

Zoran Savić, sportski direktor Partizana, otkrio je da je beogradski klub iz Evrolige započeo pregovore sa Nikolom Mirotićem još u maju, a potom objasnio i zbog čega su propali.

Podgoričanin koji je nastupao za špansku reprezentaciju, jedan od najboljih košarkaša kontinenta Mirotić ovih dana izvjesno nastavlja karijeru u Armani Milanu.

– Sve je išlo dobrim tokom, ali on je tu napravio jednu grešku. Dok smo mi pričali sa njim, cijela Evropa je pričala kako on prelazi u Olimpijakos, pa Armani Milano, niko nije spominjao Partizan i to se njemu svidjelo, vidio je da smo ozbiljni, da informacije ne cure od nas. Svi ti razgovori sa njim su tekli staloženo, on je pokazao smirenost i odmjerenost, i onda kada smo Ostoja, Željko i ja bili kod njega na jednom od sastanaka je odlučio da presiječe i kaže: ,,Ljudi, ja sam odlučio, dolazim kod vas i o tome ću obavijestiti sve ostale klubove“. Savjetovao sam ga da to ne radi jer će se odmah pročuti da smo mi taj klub u koji prelazi i na kraju se baš to dešava. Kako je informacija izašla da on dolazi kod nas tako kreću ti pritisci i situacija se mijenja – kazao je Savić.

Takođe, objasnio je da je Partizan bio dogovorio trogodišnji ugovor sa Mirotićem i da je klub pristao na sve uslove krilnog centra. Prije pritisaka, otvoreno je u njihovim internim razgovorima košarkaš govorio da želi da osvoji Evroligu sa Partizanom.

POBJEDA

Foto: euroleaguebasketball.net

- Advertisement -spot_img
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite