15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

Rekonstruisana javna rasvjeta u Ulici Bracana Bracanovića

U okviru investicionog održavanja, završeni su radovi na rekonstrukciji javne rasvjete u Ulici Bracana Bracanovića (na potezu od raskrsnice sa Ulicom 4. jula do raskrsnice sa Bulevarom Ibrahima Dreševića). Na pomenutoj lokaciji ugrađena su 24 metalna stuba (sa obje strane kolovoza), 24 LED svjetiljke za rasvjetu saobraćajnice kao i 12 svjetiljki koje osvjetljavaju pješački dio.

U sklopu tekućeg održavanja u okviru pomenute saobraćajnice na obližnjim parkinzima demontirana je postojeća rasvjeta i zamjenjena novom. Takođe, izvršeno je čišćenje i farbanje stubova javne rasvjete, kao i stubova svjetlosne signalizacije (semafora) na susjednim raskrsnicama.

Ukupna vrijednost pomenutih radova u Ulici Bracana Bracanovića iznosila je oko 70.000,00€, a čime su se stvorili uslovi za bezbijednu i osvijetljenu saobraćajnicu za sve učesnike u saobraćaju.

Nakon završenih radova od strane Komunalnih usluga, gradsko preduzeće Putevi će izvesti radove na sanaciji trotoarskih površina, što će u konačnom doprinijeti još ljepšem izgledu pomenute saobraćajnice.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite