15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

Razveo se Petar Strugar, tačka na dvogodišnji brak sa suprugom Oljom

Glumac Petar Stugar, koga ljubitelji filmova imaju prilike da vide u ostvarenju “Zlatni dečko”, razveo se od supruge Olje.

“Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili prije nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu”, kaže izvor i dodaje:

“Njihov odnos je proistekao iz prijateljstva, pa će tako i nastaviti. Treća osoba nije kriva za razlaz, pa tako nema prostora za razne spekulacije. Ono što je bitno da su njih dvoje posvećeni sinu, kako bi mu obezbijedili bezbrižno djetinjstvo”.

Ova saznanja medija potvrdio je i sam glumac, ali nije želio da komentariše detalje iz privatnog života.

Inače, Petar iz prvog braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju, s kojim provodi dosta vremena, pa ih često ljubitelji jahanja mogu vidjeti zajedno kako provode vrijeme u ergeli.

“Zarija jaše od treće godine. Mala djeca dok malo ne stasaju ne mogu da nauče da jašu, ali mogu polako da traže balans i da se druže sa životinjama, da se opuste s konjima u njihovom prisustvu, da osjete energiju. Ima raznih vježbica koje djeca rade na konju, njihova kretnja se usklađuje, zbog balansa, sa kretnjom konja”, rekao je ranije Petar.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite