18.1 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

Paklene vrućine, a klime i dalje ne rade!

Iz Doma zdravlja Glavnog grada saopšteno je danas da i dalje ne rade klima uređaji u ZO Nova Varoš zbog čega će od sjutra timovi izabranih doktora biti izmješteni po ostalim punktovima po Podgorici.

“Usljed prekida u radu termo-energetskoh sistema u ZO Nova Varoš i najavljenog porasta temperatura u Glavnom gradu, timovi Izabranog doktora za odrasle (IDO) kao i Izabranog doktora za djecu (IDD) od ponedjeljka 16. jula biti izmješteni po ostalim punktovima po gradu. Timovi ljekara IDD i IDO biće izmješteni u ZO u bloku 5, ZO studentska polikilinika, ZO Zlatica, ZO Stara varoš i ZO Konik”, ukazali su iz DZ Glavnog grada.

Kako su naveli, građani se o radu svojih ljekara na nedjeljnom nivou mogu informisati, preko Call centra DZ broj 19816, telefona timova IDO, sajta Doma zdravlja kao i preko obavještenja istaknutih na objektima DZ.

“Menadžment Doma zdravlja Glavnog grada ulaže sve napore da se uspostavi normalan rad sistema klimatizacije i danonoćno radimo na rješavanju problema”, istakli su u saopštenju.

Iz Doma zdravlja Glavnog grada apelovali su na građane i zaposlene da imaju razumijevanja za izmjestanje timova, “sa dobrom vjerom da ćemo zajedno kao i do sada u najkraćem vremenu prevazići problem, o čemu će obavijestiti javnost.

CDM.ME

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite