25.9 C
Podgorica
Subota, 15 Juna, 2024
spot_img

OO DPS-a Nikšić: POMIRITE SE SA NEUGODNIM ISTINAMA

Gospodi iz Demokratskog fronta, na njihovu jučerašnju egzaltiranu pisaniju šaljemo odgovor, da protiv neugodnih istina ima samo jedan lijek – treba se s njima pomiriti, poručuju iz OO DPS Nikšić.

Zato pomirite se s činjenicom da ste u Župi doživjeli fijasko, tamo gdje ste najviše očekivali, najmanje ste dobili.

Ne ljutite se na iznesene činjenice, jer neko davno reče, ljutnju je pametnije usmjeriti prema problemima, umjesto prema ljudima, usmjeriti energiju prema pronalaženju odgovora, a ne izgovora.
Zato odgovore tražite u vašim manipulacijama, manipulacijama vjerom i Zakonom o slobodi vjeroispovijesti.
Ali vi ste toliko zaslijepljeni jednim jedinim ciljem, osvajanjem vlasti bez izbora, da ne vidite činjenice, a vrlo često vas srce pregrabi, pa i sami priznate, da vama nije ni do vjere, ni do Zakona, već svođenja Crne Gore na jednu izbornu jedinicu u kojoj bi vi bili lokalni šerifi.

No, svaka manipulacija je kratkog daha, pa će tako biti i ova vaša. Kao i sve one za proteklih 30 godina koliko pokušavate na sve načine stići do jedinog vam cilja.
Ali u tome ne pomogoše ni ruske pare, ni srpska logistika, ni protesti, niti pokušaji državnih udara.
Ostalo je još da skriveni iza crkvenih mantija, učinite posljednje trzaje u pokušaju da slomite Crnu Goru i njenu suverenost, naravno i ovog puta bezuspješno.

Interesantno je što vas posebno boli predsjednik OO DPS-a Nikšić, Ivan Mitrović. I to upravo iz razloga što ste dobro okusili gorčinu poraza u svakom mjestu gdje žive njegovi plemenici.
A kao što su plemenici Ivana Mitrovića koji slijede vašu politiku na nivou statističke greške, tako ste i vi, koji ste tu, u vašim časnim familijama Milatović, Đukanović i tako dalje, na nivou statističke greške.
Pokazao je vama Ivan Mitrović i nikšićki DPS, kako se i u Župi i u Ozrinićima cijeni rad, trud i zalaganje.
Kako se cijene konkretni potezi na poboljšanju kvaliteta života mještana u tim i svim ostalim mjesnim zajednicama, a ne isprazne priče, uporno pokušavanje urušavanja Crne Gore i svakog njenog građanina.

Zato vam ne pomogoše ni fotomontaže, ni autobusi, ni gostujući ambasador ni četnički ideolozi.
Ne pomažu kada se glasovi prebroje.

Tada je sve jasno. Tada su brojke neumoljive, a za vas istina gorka. Kako dosad, tako i odsad. A s obzirom da se ovih dana uglavnom bavite crtanjem, devastiranjem i uništavanjem kulturno-istorijskih spomenika i svega što vam dodje pod ruku, širite laži i manipulacije, navijate za inostrane klubove kad igraju protiv crnogorskih i o čudu se zabaviste smišljajući različite pakosti, a opet bez hrabrosti i krijući se iza crkvenih mantija i litija, ovdje prekidamo dalju polemiku sa vama, kao nedostojnim protivnikom.

GLAVNAOO DPS-a Nikšić: POMIRITE SE SA NEUGODNIM ISTINAMA
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Basara napustila KCCG, oni poručuju da traže novog stručnjaka za transplantaciju koštane srži

Klinički centar Crne Gore (KCCG) ponudio je profesorki Nadeždi Basari produženje istovjetnog ugovora kakvog je imala do 1. juna 2024. godine, saopšteno je iz...

Romi simbol diskriminacije, brak sa pripadnicima te zajednice neprihvatljiv za 54 odsto građana/ki

U Crnoj Gori je najprisutnija diskriminacija zbog političkih uvjerenja, na drugom mjestu je  kriterijum  seksualne   orijentacije - budući da  68,1%   građana vjeruje...

Pljevlja: Zbog guštera u vozilu žena završila pored puta

Juče oko 17 časova Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja je stigla dojava da je došlo do izlijetanja vozila sa saobraćajnice, na magistralnom putu...

KIC ZETA: Mališani iz vrtića  “Zvezdani vrt” prisustvovali edukativnoj radionici

Mališani iz vrtića  “Zvezdani vrt” prisustvovali su edukativnoj radionici pod nazivom “Reciklaža nije gnjavaža”. Predavači Maja Stojanović i Milica Šanović upoznale su djecu sa osnovnim...
Ne propustite