14.7 C
Podgorica
Nedjelja, 25 Februara, 2024
spot_img

Odbor DPS Glavnog grada: Iza vjerskih skupova kriju se politički ciljevi DF

Večerašnja litija u Podgorici pokazala je da su protesti protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnog položaja vjerskih zajednica sada i de facto partijski i politički a ne vjerski skupovi. Da je to tako najbolje se moglo vidjeti po političkim porukama, uvredama na račun Predsjednika naše države, verbalnoj „odbrani“ Kosova kao i po ikonografiji koju su predstavljale isključivo srpske zastave, saopšteno je iz DPS Glavnog grada.

Dakle, više je nego jasno da je Demokratski front kolovođa ovih protesta. To je indirektno potvrdio i Andrija Mandić na današnjoj pres konferenciji kazavši da su na protestima gotovo samo pristalice DF-a. Ostatak čine malobrojne pristalice Ujedinjene, Prave Crne Gore i SNP-a i Demokrata.

Dakle, nakon skoro dvadesetak dana prikrivanja, i skrivanja iza forme vjerskog skupa, večeras je pred građanima na jasan način demonstrirano, a to je i sam lider DF potvrdio, da je krajnji cilj, smjena vlasti, promjena strateškog političkog kursa i uspostavljanje onog po mjeri Andrije Mandića, Milana Kneževića i njihovih ideoloških istomišljenika. To, međutim, građani Crne Gore i državni organi neće dozvoliti, navodi se u saopštenju.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite