29.8 C
Podgorica
Srijeda, 12 Juna, 2024
spot_img

𝐎𝐝 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐞 𝐙𝐞𝐭𝐢 𝐩𝐨𝐬𝐥𝐣𝐞𝐝𝐧𝐣𝐞 𝐝𝐯𝐢𝐣𝐞 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐦𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞

41. Vlada Crne Gore premijera Duška Markovića opredijelila je iz Budžeta 12 miliona eura za kapitalne projekte u Zeti.

2018. godine smo otvorili završnu fazu obilaznice oko Golubovaca vrijednu 6,3 miliona eura.

Time smo olakšali našim građanima i turistima putovanje i izmjestili tranzitni saobraćaj iz Golubovaca.

Imajući u vidu da je ulaganje u obrazovanje najbolja investicija u budućnost, godinu kasnije otvorili smo Srednju stručnu školu u Golubovcima. Vrijednost te investicije iznosila je pet miliona eura.

Osim toga uloženeno je više miliona u putnu i vodovodnu infrastrukturu, izgradnju puta Golubovci-Mataguži, izgradnju dječijih igrališta i sportskih poligona, kao i izgradnju Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetanjama u razvoju.

42. Vlada Zdravka Krivokapića i 43. Vlada Dritana Abazovića uložile su u Zetu SVEGA 30 hiljada eura, što jasno pokazuje ko kakve namjere ima prema Zeti i Zećanima.

Uprkos izostanku pomoći države, rukovodstvo Zete i Glavnog grada zahvaljujući domaćinskom odnosu uspjeli su da u pomenutom periodu realizuju sve započete projekte i obezbijede stabilnost u funkcionisanju Opštine.

Demokratska partija socijalista je pokazala i dokazala da je posvećena istinskom razvoju i prosperitetu Zete i svih njenih građana i građanki. O tome u prilog govore činjenice o urađenim projektima i onim koji su u toku.

Uvjereni smo da će Zećani znati da prepoznaju prave rezultate koje smo postigli, te nastaviti da pružaju nemjerljiv doprinos u izgradnji evropske, građanske i antifašističke Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Zeta

DRUŠTVO𝐎𝐝 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐞 𝐙𝐞𝐭𝐢 𝐩𝐨𝐬𝐥𝐣𝐞𝐝𝐧𝐣𝐞 𝐝𝐯𝐢𝐣𝐞 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐦𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

KIC ZETA: Mališani iz vrtića  “Zvezdani vrt” prisustvovali edukativnoj radionici

Mališani iz vrtića  “Zvezdani vrt” prisustvovali su edukativnoj radionici pod nazivom “Reciklaža nije gnjavaža”. Predavači Maja Stojanović i Milica Šanović upoznale su djecu sa osnovnim...

Šimun: Izgradnjom nove bolnice ispisujemo modernu istoriju zdravstva u Pljevljima

Raspisan je tender za izradu tehničke dokumentacije, kao i za izvođenje radova na izgradnji nove Opšte bolnice u Pljevljima po principu ,,projektuj i izgradi”....

Bratić: Smjene 140 direktora obrazovnih ustanova bile zakonite

Kritike na račun mog rada u 42. Vladi Crne Gore dolaze od nevladinih organizacija koje su smještene u zgradi BEMAX-a, a za kupovinu ili...

Neradni dani povodom Kurban Bajrama 16,17. i 18. jun

Povodom predstojećeg vjerskog praznika – Kurban Bajrama, za zaposlene islamske vjeroispovjesti neradni dani su 16, 17. i 18. jun, saopšteno je iz Ministarstva rada...
Ne propustite