11.7 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

NOVI NAČIN UPLATE! mPay je stigao u Meridian!

Meridian je za sve vas spremio nešto potpuno novo. Još jedan način uplate je dostupan na Meridianbet sajtu – MPAY

Mpay je jednostavan način uplate gdje sa svog telefona, od kuće, u par koraka možete izvršiti uplatu depozita.

Mpay usluga je dostupna korisnicima mtel mobilne telefonije, a postoje tri načina za uplatu putem mtel kanala i to: mwallet, sms i ussd kod.

Na koji način možete izvršiti uplatu putem ova tri kanala možete vidjeti OVDJE.

Uplata je jednostavna. 

Ukoliko se odlučiš za sms, dovoljno je samo da pošalješ sms poruku na 1818 sa sledećim sadržajem : Mer <razmak> BR MERIDIANBET NALOGA <razmak> IZNOS U EUR

Takođe, uplatu možete izvršiti direktno na sajtu biranjem opcije UPLATA  možete odabrati MPAY I unijeti MTEL broj I iznos koji želite uplatiti. 

Treći način uplate jeste biranjem menija *188#. Odaberite opciju 3 – “Kladionice”, a zatim u novom meniju “Kladionice” birate opciju 3. – “Meridian”. Jako je bitno da u sledećem koraku prvo aktivirate sevis biranjem opcije 1. – “Aktiviraj servis”. Poslednji korak je da unesite broj Meridianbet naloga.

Nakon aktivacije servisa, birate stavku 3 – “Kladionice”, zatim opciju 3. – “Meridian”. Sledeći korak je opcija 2. – “uplati novac”. Poslednji korak – “Unesite iznos koji uplaćujete” – korisnik unosi tačan iznos u box i uplata je izvršena.

Još jedan razlog više da uplatite putem mPay-a je promocija koju je Meridian spremio. Svima vama koji uplatite depozit na ovaj način Meridian daje bonus 10% na svaku uplatu.

Da, dobro ste čuli!

Detalje promocije možete vidjeti OVDJE.

Ono što sa sigurnošću uvijek možemo da tvrdimo je, da je u Meridianu uvijek najbolja zabava, provod i uvijek veliki broj iznenađenja.

Budite među prvima koji će uplatiti depozit putem mPay-a i uzeti sjajan bonus od Meridiana.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite