11.2 C
Podgorica
Utorak, 23 Aprila, 2024
spot_img

Noković potpredsjednik SNP Zeta

Na sjednici Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije Zeta, kojoj je prisustvovao predsjednik partije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković, za potpredsjednika odbora izabran je specijalista političkih nauka Branko Noković, saopšteno je iz SNP.

SNP Zeta nastavlja sa daljim kadrovskim i organizacionim jačanjem, čime pokazuje posvećenost ispunjenju interesa građana najmlađe opštine u Crnoj Gori.

Na sjednici je ocijenjeno da je SNP pouzdan partner u novoj lokalnoj samoupravi i Vladi Crne Gore, te da predano radi na ispunjenju ključnog cilja – poboljšanja životnog standarda, kako bi i Zeta i Crna Gora postali kvalitetno mjesto za život svih stanovnika.

U razgovoru sa članovima SNP-a, Joković je istakao da će resorno ministarstvo nastaviti sa aktivnostima i programima podrške za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u Zeti.

Poslanica SNP-a Slađana Kaluđerović istakla je da se neće odustati od zalaganja da se Zeti vrati sve ono što joj kao opštini pripada, kako bi se stvorile pretpostavke za ubrzani ekonomski i sveukupni boljitak, za šta postoje veliki prirodni i ljudski potencijali.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite