17.7 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

Nikolić: PES još jednom potvrdio da je instrument u rukama NSD-a i da je Mandić šef parlamentarne većine

Odbijanjem inicijative za smjenu Andrije Mandića, koju je Skupštini Crne Gore uputila Demokratska partija socijalista, Pokret Evropa sad je još jednom  potvrdio da je samo beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije,  a da je Mandić pravi šef parlamentarne većine, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Zbog toga nam stav PES-a po ovom pitanju nije iznenađenje, kao ni banalni, uličarski odgovor koji je smiješan i domišljat vjerovatno samo njegovom autoru Vasiliju Čarapiću. Svima ostalima, samo je dokaz da su za  šefa poslaničke grupe PES-a, Andrija Mandić i Milorad Dodik uzori i politički autoriteti kojima služ”, kazao je Nikolić.

Očigledno je, dodaje, da su dugovi PES-a prema “srpskom svetu“ i osnivaču ove stranke Igoru Dodiku toliko veliki, da ni elementarno dostojanstvo više ne stanuje u redovima ovog političkog pokreta.

“Po sličnoj matrici su se ponašali i beogradski tasteri poput Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića, koji su danas samo isluženi i beznačajni politički marginalci. Sasvim je izvjesno da je  takva sudbina namijenjena i Poketu Evropa sad”, zaključuje Nikolić.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite