15.7 C
Podgorica
Srijeda, 21 Februara, 2024
spot_img

“Nije bilo lako, svi oboljeli da budu hrabri” (VIDEO)

- Marketing -spot_imgspot_img

“Poslije 20 dana velike borbe pobijedio sam korona virus i presrećan sam zbog toga. Nije bilo lako, bila je jako teška situacija, ali sada je sve u redu. Svima koji su oboljeli želim puno zdravlja, da budu hrabri i da pobijede ovo kao što sam ja”, poručio je on u videu, koji je KCCG dostavio medijima.

https://youtu.be/_bwEf4EpitM

Naglasio je da je jako ponosan što nije nikog zarazio, što porodicu, prijatelje i kolege nije doveo u opasnost.

“Želim da se zahvalim svima u Kliničkom centru koji su me vratili u život. Na Infenktivnoj klinici rade u dosta teškim uslovima, ali se bore. Hvala i doktorima i sestrama u Baru što su me pazili”, kazao je Baranin.

Imao je poruku i za sve građane Crne Gore.

“Molim vas sjedite kuće. Ja bih sve dao da sam posljednjih 20 dana mogao da budem kući, a ne ovdje u bolnici”, kazao je Vukić.

Medicinska direktorica KCCG Marina Ratković je saopštila da je prvi izliječeni pacijent imao tešku upalu pluća, da je bio u teškoj akutnoj respiratornoj insuficijenciji.

Kazala je da im njegovo izlječenje daje još više snage da istraju i da pomognu svim pacijentima na način kao sa prvim izliječenim.

Vukić će, kako to protokol predviđa, narednih 15 dana biti u samoizolaciji.

“Bićemo u kontaktu sa njim. Nadam se da ćemo krajem ove i početkom naredne nedjelje takođe otpustiti kući, kao izliječene, 4-5 pacijenata koji su hospitalizovani na Infektivnoj klinici. Takođe, nadam se da ćemo otpustiti kući naredne nedjljeje dva pacijenta sa Interne klinike koji su bili takođe u teškom stanju”, navela je Ratković.

- Advertisement -spot_img
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite