19.8 C
Podgorica
Srijeda, 28 Februara, 2024
spot_img

Mornar se bori za opstanak: Bez bijele zastave na rivala

U trenucima kada se košarkaški klub Mornar iz Bara suočava sa teškom situacijom na tabeli ABA lige, sa skorom 4-15, zajedno sa Krkom na dnu tabele, svaki naredni meč postaje ključan u borbi za opstanak u elitnom rangu regionalne košarke. Prvi u nizu izazova je sjutrašnji duel protiv Mege, koji se igra u podne, a za Barane predstavlja priliku da naprave korak ka izbjegavanju posljednjeg mjesta.

Mega, koja trenutno drži skor 9-10, gleda ka plej-ofu ABA lige, što čini ovaj susret izuzetno važnim za oba tima, ali iz različitih razloga. Mornar ulazi u ovu utakmicu s jasnim ciljem – ostaviti sve na terenu i pokušati da preokrene svoje trenutne nedaće.

Mihailo Pavićević, šef stručnog štaba Mornara, izrazio je odlučnost pred ovaj ključni susret, naglašavajući da njegov tim neće ulaziti u nijedan duel do kraja sezone sa bijelom zastavom. “Moramo u svaku utakmicu ući sa velikom željom i vjerom u svoj kvalitet i da probamo da dobijemo svaku utakmicu,” rekao je Pavićević, dodajući da Mega predstavlja ozbiljan izazov zbog svoje mladosti, talenta i fizičkih predispozicija.

Prvi meč ove sezone između dva tima završen je velikom pobjedom Mege, 99:65, što dodatno motiviše Mornar da u revanšu pokaže zube i dokaže da može parirati jednom od najtalentovanijih timova u ligi. Pavićević je naglasio potrebu za mudrom igrom i nametanjem ritma koji odgovara njegovom timu, kako bi se nadali pozitivnom rezultatu.

Očekuje se da će Mornar ući u ovu utakmicu sa velikim motivom, spremni da se suprotstave izazovima i pokažu da zaslužuju mjesto u ABA ligi. Duel sa Megom neće biti lak, ali je jasno da se Mornar neće predati bez borbe, težeći da kroz svaki meč pokaže napredak i želju za opstankom.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite