19.8 C
Podgorica
Srijeda, 28 Februara, 2024
spot_img

MO DPS-a Župa izrazio zahvalnost prema Savjetu MZ Župa

Mjesni odbor DPS-a Župa u potpunosti podržava stav Savjeta MZ Župa da u aktuelnim društvenim zbivanjima mještani ove mjesne zajednice sačuvaju pribranost, medjusobno uvažavanje i dobrosusjedske odnose.
Posebnu zahvalnost iskazujemo predsjedniku Savjeta, gospodinu Dragoljubu Radulovuću na njegovom insistiranju da se sva sporna pitanja rješavaju u okviru nadležnih institucija države Crne Gore.
A naša država zasigurno ima i snage i kapaciteta da sve sporne situacije riješi u korist svih gradjana i u korist našeg zajedničkog puta ka Evropskoj uniji.
Afirmišemo stav gospodina Radulovića da Savjet MZ ne podržava ni jedan postupak koji bi nas vratio u prošlost, koji bi ovu MZ i njene mještane omeo na putu stvaranja uslova  za kvalitetan  život.
Mi iz Dps-a, koja je nosilac izvršne vlasti u našem gradu i državi nastavićemo, kao i do sada, sa projektima koji daju očigledne rezultate u stvaranju boljeg i ugodnijeg života za sve stanovnike.
Obećavamo  nastavak realizacije infrastrukturnih i svih drugih projekata čiji su nosioci lokalna uprava i Vlada  Crne Gore.
Jedino zajedno možemo ostvariti zacrtane ciljeve.
Zato koristimo priliku da pozovemo mještane Župe, da nastavimo započetim tempom u uređenju i izgradnji naše mjesne zajednice, uz punu podršku Savjetu koji insistira na razumnom i civilizacijskom ponašanju u cilju očuvanja Crne Gore, kao naše zajedničke i jedine kuće – navodi se u saopštenju DPS Župa.
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite