16.9 C
Podgorica
Subota, 18 Maja, 2024
spot_img

Mladost Nikšića ne podržava podjele,retrogradnu politiku

Mladost Nikšića ne podržava podjele,retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka,već život u stabilnoj, naprednoj i evropskoj Crnoj Gori

U prepunoj sali OO DPS-a Nikšić, sinoć je održana sjednica Savjeta mladih Nikšić, kojom je predsjedavala predsjednica, dr Marija Perović, a sjednici su prisustvovali i predsjednik OO DPS-a Nikšić, Ivan Mitrović i poslanici Aleksandra Vuković i Andrija Nikolić.

Mladi Nikšića su još jednom nedvosmisleno pružili podršku starijim kolegama i državnom rukovodstvu u svim naporima koje čine kako bi zaokružili crnogorska identitetska pitanja, očuvali mir i stabilnost i omogućili ljepši i ugodniji život mladih u našem gradu i Crnoj Gori.

Na sjednici je konstatovano da mladost Nikšića nikako ne podržava podjele, retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka,već život u stabilnoj, naprednoj i evropskoj Crnoj Gori.

Crnoj Gori, zemlji velikih mogućnosti, ubrzanog razvoja i zemlji koja uvažava potrebe mladih.

U svijetlu aktuelnih dogadjaja mladi DPS-a Nikšić pozvali su svoje vršnjake da ne nasijedaju na manipulacije različitih vrsta, da ne devastiraju grad koji su zajedno godinama gradili naši preci i da zajedno učestvujemo u njegovom oblikovanju po mjeri mladih.

A iznad svega da svi zajedno čuvamo našu najveću svetinju-državu Crnu Goru i da se na civilizovan način,način dostojan 21.vijeka i 2020.godine borimo za pravo, čast i slobodu Crne Gore!

Posljednje vijesti
Ne propustite