27.8 C
Podgorica
Četvrtak, 25 Jula, 2024
spot_img

MERIDIANBET I JAZZY FRUITS – SAVRŠEN TANDEM KOJI DONOSI SAVRŠEN BONUS 50%

Meridian je mjesto najboljeg provoda i neprestane zabave. Igrači su već uveliko navikli da u Meridianbetu uvijek mogu da naiđu na najbolje promocije, koje uvjek donesu najbolje uslove, najveće nagrade i odličnu zabavu svojim igračima.

Tako je i ovoga puta. Meridian je pripremio sjajnu promociju, koja donosi fantastičnih 50% bonusa, do fenomenalnih 50€.

Jazzy Fruits je slot igra koja pomjera granice zabave, ali sada, pored nevjerovatnog uživanja u igranju igre, donosi šansu da igrači uživaju i u odličnom bonusu.

Meridianbet poklanja 50% bonusa na promociji, a taj bonus će igrači morati da obrnu 20 puta, kako bi prešao na keš račun.

Promocija traje od 24. do 31. marta, a u promociji mogu učestvovati samo registrovani igrači sa sajta meridianbet.me.

Nova slot igra Jazzy Fruits, Meridian i sjajan poklon – BONUS 50%, do 50 e predstavljaju savršenu kombinaciju, koja će sigurno obradovati svakog igrača i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Meridian je odlučio da ovog marta, uz pomoć nove slot igre Fruits Jazzy pripremi najbolji provod u gradu koji se ne propušta, jer sve igrače pored mnogo zabave, očekuje i 50% bonusa.

Pravila su veoma jednostavna i igrači mogu osvojiti bonus u samo nekoliko klika.

Minimalna uplata na promociji je 5 e, a maksimalna 100 e, a bonus 50% se automatski uplaćuje. Dovoljno je da taj bonus obrne 20 puta, kako bi prešao na keš račun.

Ništa lakše, zar ne? Bonus je tu i čeka vjerne Meridianbet igrače.

Meridian i Jazzy Fruits – tim koji donosi fantastičan bonus i neodoljivu zabavu!

 

SPORTMERIDIANBET I JAZZY FRUITS - SAVRŠEN TANDEM KOJI DONOSI SAVRŠEN BONUS 50%
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

DPS Zeta: Srećan Dan državnosti, dragi sugrađani

Iz Opštinskog odbora DPS Zeta upućena je čestitka povodom Dana državnosti. Prenosimo je integralno: Danas, 13. jula, sa ponosom i čašću slavimo Dan državnosti Crne Gore,...

U znak sjećanja na žrtve Srebrenice delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik na Pobrežju

Povodom 11. jula, međunarodnog Dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, Bošnjačko vijeće u saradnji sa Glavnim gradom i nevladinim udruženjima danas je u...

Mihailo: Doći ću u Srebrenicu, pa makar u kolicima – to je moja zakletva

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve CPC Mihailo poslao je poruku povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici. „Svaki pošten čovjek voli Bosnu! U Srebrenici je počinjen genocid,...

Osvanuo veliki metalni krst iznad Bijele – devastacija ambijentalnog pejzaža

Srpska pravoslavna crkva (SPC) u Crnoj Gori u utorak je u Boki Kotorskoj iznad Bijele postavila veliki metalni krst, koji dominira u pejzažu. Kako...
Ne propustite