15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

MERIDIANBET I JAZZY FRUITS – SAVRŠEN TANDEM KOJI DONOSI SAVRŠEN BONUS 50%

Meridian je mjesto najboljeg provoda i neprestane zabave. Igrači su već uveliko navikli da u Meridianbetu uvijek mogu da naiđu na najbolje promocije, koje uvjek donesu najbolje uslove, najveće nagrade i odličnu zabavu svojim igračima.

Tako je i ovoga puta. Meridian je pripremio sjajnu promociju, koja donosi fantastičnih 50% bonusa, do fenomenalnih 50€.

Jazzy Fruits je slot igra koja pomjera granice zabave, ali sada, pored nevjerovatnog uživanja u igranju igre, donosi šansu da igrači uživaju i u odličnom bonusu.

Meridianbet poklanja 50% bonusa na promociji, a taj bonus će igrači morati da obrnu 20 puta, kako bi prešao na keš račun.

Promocija traje od 24. do 31. marta, a u promociji mogu učestvovati samo registrovani igrači sa sajta meridianbet.me.

Nova slot igra Jazzy Fruits, Meridian i sjajan poklon – BONUS 50%, do 50 e predstavljaju savršenu kombinaciju, koja će sigurno obradovati svakog igrača i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Meridian je odlučio da ovog marta, uz pomoć nove slot igre Fruits Jazzy pripremi najbolji provod u gradu koji se ne propušta, jer sve igrače pored mnogo zabave, očekuje i 50% bonusa.

Pravila su veoma jednostavna i igrači mogu osvojiti bonus u samo nekoliko klika.

Minimalna uplata na promociji je 5 e, a maksimalna 100 e, a bonus 50% se automatski uplaćuje. Dovoljno je da taj bonus obrne 20 puta, kako bi prešao na keš račun.

Ništa lakše, zar ne? Bonus je tu i čeka vjerne Meridianbet igrače.

Meridian i Jazzy Fruits – tim koji donosi fantastičan bonus i neodoljivu zabavu!

 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite