22.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

“Medojevića saslušati povodom tvrdnji o umiješanosti Abazovića u šverc cigareta”

Povodom tvrdnji nekadašnjeg poslanika Nebojše Medojevića o postojanju konkretnih dokaza da je bivši premijer Dritan Abazović uključen u šverc cigareta, očekujem da nadležni reaguju i pozovu Medojevića na saslušanje, saopštio je poslanik Pokreta “Evropa sad” Miloš Pižurica.

“Jako je važno za građane Crne Gore da se otkloni i ova dilema, te da se ustanovi da li je bivši koordinator službi bezbjednosti uključen u šverc cigareta ili je Medojević koji je sadašnji memorandumski partner Abazovića govorio neistine. Ovo je jako važna tema za građane Crne Gore, pogotovo što je borba protiv organizovanog kriminala i korupcije u vrhu prioriteta svih odgovornih činilaca društva”, saopštio je Pižurica.

Takođe, ukoliko nijesu tačne tvrdnje Medojevića, poslanik PES-a očekuje da Abazović podnese tužbu i dokaže na sudu šta je istina.

“Upravo je aktuelni premijer, kao žrtva kontinuiranih i neutemeljenih napada od gospodina Medojevića, zaštitu potražio na sudu. Tada, aktuelni Abazovićev memorandumski partner nije pružio bilo kakav dokaz kojim bi potvrdio svoje navode, koje je godinama iznosio. Stoga, jako je važno i zbog javnosti da se razjasni ko je u pravu, Medojević ili Abazović, a memorandum o saradnji neće biti ugrožen, jer sam siguran da će dva jako bliska ideološka partnera prevazići sve nekadašnje trzavice”, zaključuje Pižurica. 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite