15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

Marković: Vlada će nastaviti da ulaže u Golubovce

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je rukovodstvu i građanima Dan gradske opštine Golubovci i ocijenio da će Vlada nastaviti da doprinosi i ulaže u jačanje ukupne društvene infrastrukture u Golubovcima.

Na sastanku sa predsjednicom GO Golubovci Tanjom Stajović i predsjednikom Skupštine opštine Ratkom Stijepovićem razgovarano je o prilikama za dalji razvoj ove opštine u okviru Glavnog grada Podgorice.

Premijer je, kako je saopšteno, uspješnim ocijenio aktivnosti lokalne uprave na realizaciji brojnih projekata koje život građana čine kvalitetnijim. Na sastanku je ocijenjeno da je saobraćajna infrastruktura posebno unaprijeđena izgradnjom bulevara sa četiri trake, kao i da je prošlogodišnje otvaranje srednje škole od posebnog značaja za stanovnike Golubovaca.

Stajović je iskazala zahvalnost Vladi na podršci lokalnoj upravi i građanima, a istakla je i konstruktivnu saradnju sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Upravom javnih radova. Ukazala je na potrebu širenja kapaciteta vrtića i izgradnje tržnice sa zelenom pijacom.

Sagovornici su se saglasili da bi valorizacija aerodroma imala višestruke benefite za građane i privredu i da bi pružila nove razvojne šanse ne samo opštini i gradu već i cijeloj Crnoj Gori.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite