16.8 C
Podgorica
Srijeda, 21 Februara, 2024
spot_img

Lajović: Da krene Srbija na Crnu Goru, kao Rusija na Ukrajinu, Joanikije bi bio na strani Srbije

- Marketing -spot_imgspot_img

Vladika Vladimir Lajović iz Eparhije Podgoričko-dukljanske napisao je na svom zidu, da ne daj Bože Srbija krene na Crnu Goru, mitropolit SPC u CG Joanikije bio bi na strani Srbije.

Njegovo saopštenje prenosimo u cjelini:

Sramna je uloga Joanikija II Mićovića (po uzoru na svog prethodnika) koji skoro 500 dana od kad traje brutalna agresija Rusije na Ukrajinu, u kojoj svakodnevno strada na stotine nevinih i djece, sa zemljom sravnjeno pola teritorije, uporno kao papagaj ponavlja ovaj slučaj nekoliko sveštenika Onufrijeve crkve kojima se sudi pred zakonima države. Tu privilegiju suđenja nemaju milioni Ukrajinaca, kojima se pesudilo bez suda, po kratkom postupku, na smrt!

Jasno se zašto se Joanikije, Backović, Džomić i slični solidarišu i gledaju samo na jedan mali aspekt ukupnog brutalnog rata u Ukrajini, jer vide sebe u ovom Pavlu, jer u duši im trne jer znaju a i mi znamo da bi Joanikije II i velika većina svještenika MCP SPC, stali na stranu okupatora Crne Gore i da bi radili za njihove interese kao što rade sada za Srbiju, stoji u saopštenju.

- Advertisement -spot_img
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite