11.7 C
Podgorica
Subota, 20 Aprila, 2024
spot_img

Konsultacije o mandataru na Cetinju: Milatović sa Abazovićem

Konsultacije o mandataru za sastav 44. vlade nastavljene su  i danas.

U toku je sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa liderom Građanskog pokreta URA Dritanom Abazovićem. Osim Abazovića, sastanku prisustvuju  i potpredsjednici te partije Milena Vuković Sekulović i Miloš Konatar.

Milatović  će danas u Rezidenciji Predsjednika na Cetinju, konsultacije održati  i Socijaldemokratama u 11.30,  Socijalističkom narodnom partijom u 14 i Hrvatskom građanskom inicijativom u 16 časova”, najavljeno je iz Kabineta Milatovića.

Predsjednik države je konusltacije o mandataru počeo u ponedjeljak sa predstavnicima PES-a, DPS-a i Nove srpske demokratine. Milatović je juče održao konsultavije sa Demokratama, Bošnjačkom strankom i Demokratskom narodnom partijom. Lideri BS i Demokrata Ervin Ibrahimović i Aleksa Bečić juče su podržali lidera PES-a Milojka Spajića za mandatara. Predsjednik DNP-a Milan Knežević juče je nakon sastanka sa Milatovićem istakao da ZBCG pripada mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore, te kao da su spremni da naprave ustupke u pregovorima za formiranje Vlade, ali da neće pristati na poniženja.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite