18.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Kompanija Voli donirala respirator i 1.000 paketa za najugroženije

Kompanija Voli je donirala respirator Koordinacionom timu za zarazne bolesti Crne Gore u cilju pružanja podrške zdravstvenim institucijama, kao i 1.000 paketa za najugroženiji dio našeg stanovništva.

Kompanija Voli dugi niz godina kontinuirano ulaže u naš zdravstveni sistem, a sada sa posebnom pažnjom pristupa pružanju potrebne pomoći, kako bi se naše zdravstvo što efikasnije suočilo sa izazovom koji nam tek predstoji.

U cilju pružanja što efikasnije podrške zdravstvenim institucijama, Voli će donirati respirator za vještačko disanje.

Socijalno ranjive kategorije stanovništva Crne Gore za nas predstavljaju posebnu odgovornost i u prvom ciklusu pomoći obezbjedili smo 1000 paketa koji će Crveni krst Crne Gore uručiti najugroženijim porodicama.

Kompanija Voli sa dubokom pažnjom i velikom odgovornošću prema građanima osigurava kontinuitet snabdijevanja, prevazilazeći sve izazove sa kojima se suočava naše i svjetsko tržište.

Ovom prilikom skrećemo posebnu pažnju našim potrošačima na neophodnost i strogo vođenje računa o svim preporukama u cilju da što efikasnije zaštitimo sebe i naše najbliže, kao i sve ljude sa kojima možemo doći u kontakt, podsjećajući da je sada trenutak da pokažemo na djelu ono što i naša tradicija nalaže – zaštitimo sebe od drugih i što je još važnije- druge od sebe.

CDM.ME

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite