14.9 C
Podgorica
Četvrtak, 18 Aprila, 2024
spot_img

Koalicija za Budućnost Podgorice: Partije većine da ne dovode u pitanje rad Skupštine Glavnog grada

Iz Koalicija Za budućnost Podgorice tvrde da ostaju posvećeni predanom radu i odgovornom odnosu prema građanima Podgorice. Ta koalicija reagovala je nakon što je objavljeno da današnjoj sjednici Skupštine Glavnog grada neće prisustvovati pet odbornika koji su napustili Pokret Evropa sad PES.

“Kao što je poznato, u koalicioni aranžman sa svim subjektima sadašnje lokalne vlasti, nakon izbora 2022. godine, ušli smo sa jasnom vizijom i čistim namjerama, uvažavajući međusobne političke, ideološke i programske razlike. Na istim principima, spremni smo da uvažimo i nove okolnosti, nastale kao rezultat političkog raslojavanja partija većine”, saopštili su iz ZBCG.

Naglašavaju da od svih koji žele da im budu partneri u projektu razvoja i napretka Glavnog grada, zahtijevaju samo jedno – odgovoran odnos prema obavezama koje su im građani povjerili.

“S tim u vezi molimo sve političke subjekte većine, da u okviru sopstvenog legitimnog političkog pozicioniranja, ni na koji način ne dovode u pitanje normalan rad lokalnih organa, u prvom redu Skupštine Glavnog Grada”, zaključuju u toj koaliciji.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite