9 C
Podgorica
Srijeda, 21 Februara, 2024
spot_img

Knežević poželio pobjedu košarkašima Crvene zvezde

- Marketing -spot_imgspot_img

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević poželio je sreću i pobjedu košarkašima Crvene zvezde u večerašnjoj utakmici protiv Mornara u Baru. On je direktoru kluba Filipu Sunturliću, poklonio bakrorez Njegoševe kapele na Lovćenu, kao simbol neraskidivih veza Crne Gore i Srbije.

Knežević je juče u Sutomoru posjetio rukovodstvo, stručni štab, i košarkaše “Crvene zvezde”.

Kako je saopšteno iz DF-a, Knežević je poželjevši dobrodošlicu košarkaškom klubu „Crvena zvezda“ u Crnoj Gori, posebno istakao “značaj i vezanost velikog broja građana Crne Gore za sportsko društvo ‘Crvena zvezda’, i ponovio da svi njegovi članovi, kad god su u Crnoj Gori, treba da se osjećaju kao kod svoje kuće”.

U razgovoru s direktorom Crvene zvezde Filipom Sunturlićem, Knežević je izrazio očekivanja da će večerašnja utakmica u Baru proći u fer i sportskom nadmetanju i atmosferi, jer je, kako je kazao, samo tako moguće razvijati duh prijateljstva, koji preko sporta povezuje klubove Crne Gore i Srbije.

“Poželjevši košarkašima sreću i pobjedu na večerašnjoj utakmici, Knežević je Sunturliću, poklonio bakrorez Njegoševe kapele na Lovćenu, kao simbol neraskidivih veza Crne Gore i Srbije, što ‘Crvena zvezda’, u međunarodnim okvirima, svojim ugledom i značajem na najbolji način i pokazuje”, zaključuje se u saopštenju DF-a.

IZVOR:RTCG

- Advertisement -spot_img
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite