20.8 C
Podgorica
Srijeda, 28 Februara, 2024
spot_img

Knežević i Koprivica pjevaju u UIKS-u

Shodno dogovoru sa Upravom UIKS-a, uz podršku v. d. direktora, Darka Vukčevića, u prostorijama Zatvora za duge kazne biće organizovan jednosatni kulturni program , 6. februara, sa početkom u 11 časova.

-Program će voditi i u muzičkom dijelu nastupiti Dragan Koprivica, koji će pjevati popularne folk refrene sa svog nedavno održanog koncerta u KIC-u „Budo Tomović“, sviraće na harmonici i govoriti svoje humorističke aforizme – navedeno je u saopštenju. 

-Vokalna solistkinja, prof. Milica Vojinović, poznata široj kulturnoj javnosti po njenom izuzetnom nastupu u regionalnom muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“, predstaviće se svojim izvrsnim interpretacijama starih crnogorskih narodnih pjesama. Specijalni gost programa, koji će se obratiti zatvorenicima, i govoriti poeziju iz svojih knjiga na humorističko-satirične teme, biće Milan Knežević – piše u saopštenju. 

Ovaj program se organizuje u sklopu redovnih, periodičnih kulturnih sadržaja za zatvorenike Uprave za izvršenje krivičnih sankcija; prethodno je u decembru uspješno održan u ženskom zatvoru UIKS-a, a koordinator Programa iz ove ustanove je Igor Mijatović. 

IZVORPOBJEDA
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite