13.1 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

JOVETIĆ: Sve smo izgladili, selektor je i može da mijenja koga hoće i kad hoće

Stevan Jovetić je u remiju sa Mađarskom zamijenjen u 82. minutu i svima na stadionu bilo je jasno da je nezadovoljan odlukom selektora Crne Gore Miodraga Radulovića.

– Ne postoji igrač koji je srećan kad izađe, posebno u nekoj bitnoj utakmici. Pravo selektora je da radi ono što misli da je najbolje za ekipu i u tom trenutku odlučio je da treba da igra neko drugi. Malo je opao bio ritam, bili smo umorni, i ja između ostalih jer sam posljednju utakmicu prije toga odigrao 20. maja. Sve smo izgladili, selektor je i može da mijenja koga hoće i kad hoće – rekao je kapiten naših fudbalera nakon prijateljskog duela sa Češkom koji je ispratio s klupe.

Jovetić je završio saradnju sa Hertom, koja je ispala iz Bundeslige, i u potrazi je za novim klubom.

– Osjećam se odlično. Najveći cilj u životu mi je da sa Crnom Gorom odem na veliko takmičenje i nijesam ni sa kim pričao ovih dana o novom klubu, rekao sam menadžeru da ćemo se čuti tek kad završim obaveze sa reprezentacijom. Nijesam želio da gubim fokus, utakmica s Mađarskom bila je veoma bitna, a sad ću da vidim što i kako dalje.

Zbog brojnih povreda koje su uticale da podgorički majstor fudbala ne ostvari karijeru kakva mu se predviđala, a i ozbiljnih igračkih godina, realno je da Jovetić odabere neku lakšu ligu.

Možda i da prvi put zaigra na nekom drugom kontinentu.

– Vidjećemo. Postoje razne opcije još od ranije, prioritet mi je i da familija uživa, imam suprugu i dijete, a dvije godine u Herti nijesu mi lako pale. Zato bih želio da igram fudbal kao kad sam bio dijete, da dođem na trening i da se zabavim i uživam. Iskreno, to mi je prioritet, ne interesuje me toliko ni novac, jer igram fudbal zato što ga volim. I dan danas kao kad sam bio dijete – kazao je Jovetić.

IZVOR: POBJEDA

FOTO: FSCG

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite