15.9 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

Jovanović podnio krivičnu prijavu protiv Demokrata

“Obavještavam javnost da sam podnio krivičnu prijavu protiv stranke Demokrate Crne Gore – Aleksa Bečić, sa sjedištem u Podgorici.U svom saopštenju za javnost od 5. septembra, navode mene kao izvršioca krivičnog djela za koje je pred nadležnim organima već postajalo saznanje o kom se licu, zaista, radi, jer je pred nadležnim organima osumnjičen T.J.”, rekao je Jovanović.

On tvrdi da nije njegov glas na audio-snimku koji su uz saopštenje dostavili i emitovali u medijima, potpisujući ga i uz njegovu sliku.

“A u periodu kad su sa mog fiksnog telefona upućene prijetnje nijesam ni bio u Mojkovcu. U međuvremenu, doznao sam da su iz Bečićeve stranke podnijeli i krivičnu prijavu protiv mene. Svim ovim, nije povrijeđen samo krivični postupak, nego su Demokrate Crne Gore – Aleksa Bečić, sa umišljajem i zlom namjerom izvršili krivično djelo lažno prijavljivanje, sa svjesnim podmetanjem tragova”, rekao je on.

Koristeći političke tenzije, kako kaže, jasno je targetiran, ne samo on, nego i njegov sin V.J. koji sa predmetnim krivičnim djelom nema nikakve veze.

“To je nečasno i tendenciozno”, zaključuje Jovanović.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite