19.9 C
Podgorica
Subota, 13 Aprila, 2024
spot_img

Iz Glavnog grada odgovorili Rakčeviću: Licemjerje mladog građevinskog preduzetnika

Iz Glavnog grada reagovali su na navode odbornika URE Luke Rakčevića u vezi sa zaštitom brda Gorica.

“Nemirna savjest Luke Rakčevića, mladog građevinskog preduzetnika, u slobodno vrijeme i odbornika u lokalnom Parlamentu, opet progovara u formi navodne brige za park-šumu Gorica. U sada već prepoznatljivo nevaspitnom tonu, njegovo posljednje saopštenje objavljeno na portalu Vijesti dolazi u trenutku kada kompanija u kojoj zarađuje novac privodi kraju izgradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa na prostoru između blokova VI i IX, u čijem okruženju nije planirano niti jedno drvo, te u poređenju s kojim Siti kvart djeluje kao botanička bašta.

Umjesto što bestidno pokušava obmanuti nedovoljno informisane o njegovim poslovnim vezama sa ljudima iz građevinskog biznisa, gospodin Rakčević bi trebalo da objasni stavove njemu bliskih ljudi o namjeni zelene površine između Bloka V i Dalmatinske ulice, saopštene tokom postupka posljednje izmjene Prostorno-urbanističkog plana Podgorice, te njihovo učešće u pregovorima o kupovini dijela zemljišta u krugu kasarne Morača za koju je, jednako kao i za Goricu, danas veoma zabrinut.

U maniru dobrovoljnog davaoca tuđe krvi, Rakčević štiti isključivo one zelene površine u Podgorici koje interesni krugovi kojima pripada prethodno nijesu uspjeli da kupe, odnosno pretvore u gradsko-građevinsko zemljište.

Za razliku od licemjernog Rakčevića i njemu sličnih sitnih interesdžija i političara u pokušaju, Glavni grad će nastaviti da radi u interesu dugoročnog razvoja Podgorice. U tom cilju, svakako, zaštitićemo i brdo Gorica od poslovnih partnera Luke Rakčevica koji betoniraju zelene površine u našem gradu dok on lamentira nad njihovom sudbinom”, navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, Rakčević je kazao kako je sve ovo loš marketing Glavnog grada te da je zahvaljujući gradskoj upravi Gorica već u velikoj mjeri devastirana.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite