22.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Investitori iz Slovenije su prepoznati kao važni partneri za ulaganje u Crnoj Gori

Dana, 19. marta, ambasadorka Slovenije Bernarda Gradišnik, zajedno sa svojim saradnicima, sastala se sa vršiocem dužnosti direktora Uprave za nekretnine, mr Markom Bulatovićem.


Ambasadorka Gradišnik je posebno zahvalila vršiocu dužnosti direktora Uprave za nekretnine, mr Marku Bulatoviću na prijemu i brzom odgovoru na bitna pitanja koja su u okviru njegove nadležnosti.

“Saradnja sa direktorom predstavlja svijetlu tačku u radu institucija u Crnoj Gori, obilježenu efikasnošću i profesionalizmom. Ovim putem iskazujem i spremnost da u svim oblastima Slovenija pruži podršku Crnoj Gori,“ izjavila je ambasadorka Slovenije Bernarda Gradišnik.

Sastanku su prisustvovali predstavnici slovenačke kompanije Petrol Crna Gora koja je u vlasništvu najveće slovenačke naftno-trgovačke kompanije i jedne od vodećih energetskih grupa u regionu koja od 2009.godine uspješno posluje na teritoriji Crne Gore.

 “Investitori iz Slovenije su prepoznati kao važni partneri za ulaganje u Crnoj Gori zbog njihove poslovne stručnosti i iskustva na obostranu korist kroz stvaranje novih poslovnih prilika i razmjenu znanja a samim tim i podsticanje ekonomske aktivnosti. Zajednički rad investitora iz Slovenije i Crne Gore može doprinijeti razvoju naših zemalja,” izjavio je vršilac dužnosti direktora Uprave za nekretnine, mr Marko Bulatović.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite