12.2 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

Identifikovane tri osobe koje se sumnjiče da su fizički napale albanske državljane

Policija je saopštila da su identifikovane tri osobe koje se sumnjiče da su fizički napali albanske državljane u Zelenici.

Danas je u popodnevnim časovima dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi telefonskim putem prijavljeno da je, na magistralnom putu u mjestu Zelenika, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više nepoznatih osoba.

“Pripadnici policije su upućeni na lice mjesta gdje su zatekli tri lica, svi albanski državljani, koji su imali vidne povrede, a koji su zatim upućeni na ukazivanje ljekarske pomoći”, navodi policija.

Policijski službenici su, ističe se, preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do povrjeđivanja pomenutih osoba, te rasvjetljavanja događaja.

“Izuzeti su video snimci nadzornih kamera sa objekata u blizini događaja”, navodi policija.

Operativnim radom na terenu pripadnici policije su identifikovali tri osobe iz Herceg Novog, kao vinovnike fizičkog napada, a čiji je identitet naknadno utvrđen.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji nakon preduzimanja dalje naloženih mjera i radnji u odnosu na ove osobe, ali i na identifikaciju eventualnih ostalih počinilaca, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

“Napominjemo, napadnuta lica su se u kritičnom periodu nalazili u vozilu koje nije imalo registarske oznake Albanije i prema do sada prikupljenim obavještenjima, odnosno, prema za sada raspoloživim informacijama, povod incidenta je bio događaj u saobraćaju”, ističe policija.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite