16.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 27 Maja, 2024
spot_img

HI LO – NOVA IGRA U MERIDIANBETU!

Meridian je mjesto najbolje zabave. Igrači su već uveliko navikli na svakodnevna fantastična iznenađenja, sjajne ponude i neodoljive promocije.

I ovog aprila, ništa nije drugačije!

Meridian je pripremio fenomenalno iznenađenje za svoje igrače i predstavio novu igru – HI LO!

Ova igra će očarati sve igrače, veoma je jednostavna, zanimljiva i donosi zabavu koja ne prestaje.

Ne postoji igrač koji bar jednom nije pokušao da svoj dobitak udvostruči kockanjem crveno/crno, veća/manja… Postoji ipak posebna kategorija igrača koja svaki svoj dobitak koristi kako bi došla do popularne ,,kocke’’, odnosno  igraju igru samo da bi se kockali.

Upravo za ovakav tip igrača HI LO predstavlja savršenu igru. Igra je jednostavna, pravila su veoma laka i izuzetno zabavna.

Igrač dobija kartu i pogađa, kladi se da li će sledeća izvučena karta biti veća ili manja od prethodne, da li će biti crvena, crna, u štihu ili joker…

U zavisnosti od toga kolika je vjerovatnoća da se dođe do pogotka, tolika je i kvota. Da se pogodi naredna karta, crvena ili crna, šansa je 50/50, tako da je i kvota 2.

Jedan od štihova donosi kvotu 3, a pogodjen jedan od dva Jokera iz špila, donosi nevjerovatnu kvotu 24!

Najzanimljiviji dio kockanja je pogađanje HI LO. Igrač dobija kolika mu je u procentima šansa da će naredna karta biti veca ili manja, a uz to dobija i kvotu. 

Kvote za pogađanje se kreću od ‘sigurnih’ 1,20 pa sve do 12 kvote, koliko recimo donosi pogođen kec, ako odigrate veću od kralja!

Odlična, duga i pregledna statistika, znatno pomažu igračima koji vole da jure prekid bilo koje vrste dugih nedobitnih serija, bez određene boje, štiha ili jokera.

HI LO u Meridianbetu donosi odličan provod i predstavlja igru koja je satkana od najzanimljivijih elemenata koji ovu igru čine neodoljivom i jedinstvenom.

Možda u životu ne mora sve da se proba, ali ovu igru definitvno morate probati, jer predstavlja idealan izvor najboljeg provoda i zarade!

HI LO i Meridian – savršen tandem za zabavu koja ne prestaje!

 

DRUŠTVOHI LO - NOVA IGRA U MERIDIANBETU!
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Užas u Tivtu: Pas vezan tegom i bačen u more, spašen zahvaljujući brzoj reakciji građana

Danas je na Župi kod Tivta otkrivena šokantna scena koja je izazvala uznemirenost među građanima. Jedan pas je pronađen vezan za teg od 20...

Opština Zeta raspisala konkurs za izradu grba

Na osnovu Odluke o imenovanju predsjednika i članova Komisije za pripremu predloga simbola Opštine Zeta, Komisija za pripremu predloga simbola Opštine Zeta, dana 24....

Zeković: Crna Gora je jedna jedina – majka

Poznati kantautor, pjesnik i kompozitor Momčilo Zeković Zeko gostujući u emisiji “Na kraju dana” govorio je o atmosferi 21. maja na Cetinju i opisao...

Etički odbor UCG pokrenuo postupak nakon vulgarnih komentara u televizijskoj emisiji, najstroža kazna – javna osuda u Biltenu

Etički odbor Univerziteta Crne Gore pokrenuo je postupak u kojem će se istražiti ponašanje profesora Filozofskog fakulteta Aleksandra Stamatovića, koji je u emisiji na...
Ne propustite