15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

HD Laković donira 125.000 eura

Kompanija Hard Diskont Laković uplatila je na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti 100.000 eura, a Kliničko bolničkom centru Crne Gore 25.000 za kupovinu respiratora.

Ovom donacijom kako ističu, žele da pomognu zdravstvenom sistemu da se što spremnije uhvati u koštac sa širenjem koronavirusa, jer su respiratori neophodni u liječenju mogućih budućih težih slučajeva obolijevanja.

U pismu Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti rukovodstvo kompanije Laković, na čelu sa direktorom Komnenom Lakovićem je odalo poštovanje i divljenje ljekarima i medicinskom osoblju, kao i svim građanima Crne Gore koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost, solidarnost i spremnost da svi zajedno pobijedimo ovu pošast koja je zadesila cijeli svijet i našu Crnu Goru.

Iz kompanije naglašavaju da će proći problemi sa korona virusom i da ćemo se svi zajednički radovati životu i novim uspjesima.

Takođe su pozvali sve ostale privredne subjekte da daju svoj doprinos zdravstvenim institucijama i široj zajednici na koji god način su to u mogućnosti.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite